Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Hazır ilan yazılım sistemleri

ilanset

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, hazır olarak ilan yazılımları sahibinden tarzı bir yazılım önerileriniz var mı? hangi yazılım firmalarına güvenebilirim, tablet telefon için uyumlu olması ve uygulama tarzı bir ilan yazılımı arıyorum, sizlerin bildiğin bu tür yazılımlar varsa bilgilendirin lütfen

@ilanset merhaba, güvenilir firmalar var elbet, sahibinden tarzı ilan yazılım sistemi arıyorsun, ilan sitesi açmayı mı düşünüyorsun

Merhaba, hazır olarak ilan yazılımları sahibinden tarzı bir yazılım önerileriniz var mı? hangi yazılım firmalarına güvenebilirim, tablet telefon için uyumlu olması ve uygulama tarzı bir ilan yazılımı arıyorum, sizlerin bildiğin bu tür yazılımlar varsa bilgilendirin lütfen
@ilanset siteni inceledim, şuan kullandığın ilan yazılımını geliştirmek istiyorsan yardımcı olabilrim.

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri