Hoş geldiniz!

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir.

Aramıza Katıl..!

Hazır ilan yazılım sistemleri

ilanset

Kıdemli Üye
Merhaba, hazır olarak ilan yazılımları sahibinden tarzı bir yazılım önerileriniz var mı? hangi yazılım firmalarına güvenebilirim, tablet telefon için uyumlu olması ve uygulama tarzı bir ilan yazılımı arıyorum, sizlerin bildiğin bu tür yazılımlar varsa bilgilendirin lütfen

@ilanset merhaba, güvenilir firmalar var elbet, sahibinden tarzı ilan yazılım sistemi arıyorsun, ilan sitesi açmayı mı düşünüyorsun

Merhaba, hazır olarak ilan yazılımları sahibinden tarzı bir yazılım önerileriniz var mı? hangi yazılım firmalarına güvenebilirim, tablet telefon için uyumlu olması ve uygulama tarzı bir ilan yazılımı arıyorum, sizlerin bildiğin bu tür yazılımlar varsa bilgilendirin lütfen
@ilanset siteni inceledim, şuan kullandığın ilan yazılımını geliştirmek istiyorsan yardımcı olabilrim.

Öne Çıkan Konular