HDD Bip Sesi, Torrent Hatası ve Disk Onarım Uyarısı Sorun Nerede?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rosh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rosh

Kayıtlı Kullanıcı
Dün yeni bir HDD taktım. İlk formatlama işleminde hemen bir hata verdi (ekran görüntüsü almadım). İkinci denemede bölüm oluşturuldu. Tüm oyunları indirmeye başladım. Sesinden anladığım kadarıyla, sürücü sürekli olarak bip sesiyle kapanıp tekrar açılıyordu. Tüm oyunları indirmeye devam ettim. 40 GB'tan sonra torrent, dosyanın bulunamadığına dair bir hata verdi.

Torrent'i yeniden yükledim başka bir hata. Ardından Windows, HDD hatası nedeniyle yeniden başlatma gerektiğini söyledi. Sürücü bip sesiyle kapanıp tekrar açılıyordu. Yeniden başlattım ve hatayı gördüm. Başka bir hata verdi. Torrent hiç indirilmiyordu. Hemen hataya geçti. Disk yönetimi onarım gerektiğini söyledi. SATA kablosunu değiştirmeye karar verdim. Sorunsuz çalışmaya başladı.

Tüm oyunları sorunsuz bir şekilde indirmeyi bitirdim. Bugün tüm oyunları yüklemeye karar verdim. Aynı sorun tekrar yaşandı. Sürücü sürekli kapanıp tekrar açılıyor. Yeniden başlatmak ve fişini çekmek yardımcı olmadı. Yeni sürücü ve Windows sürücüsü hariç tüm sürücüleri çıkardım (toplamda iki sürücüyü çıkardım). Hala çalışıyor.

Sorun ne? Disk mi, bilgisayar mı?

HDD Bip Sesi, Torrent Hatası ve Disk Onarım Uyarısı Sorun Nerede?

Eğer sürücü hemen arıza yapmaya başlarsa, durum düzelmeyecek. Ama 600W'lık güç kaynağı muhtemelen eski ve yeni sürücü de hayal kırıklığı yaratacak, üstelik 12 voltta bile zar zor çalıştırabiliyor.

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri