Instagram hesabı açmalı mıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nazlı777
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
N

Nazlı777

Misafir
16 yaşında bir kızım ve daha önce Snapchat veya Instagram gibi uygulamaları hiç kullanmadım, çünkü sadece bir trendi takip etmek istemedim ve zaten Snapchat'in faydalı olduğunu da düşünmüyorum.

Ancak toplumun bir kesiminin beni es geçtiğini, daha doğrusu yaşıtlarımın veya tanıdıklarımın hayatlarında olup bitenleri görmeyen tek kişinin ben olduğumu fark ettim. Küçük kız kardeşim Instagram kullanıyor ve düzenli olarak hesabını kontrol edip diğer kişilerin Reels ve hikayelerini izliyorum.

Yakında bir çıraklık programına başlayacağım ve muhtemelen orada yaşıtlarımla tanışacağım (şirketin her yıl düzenli olarak bir araya gelen yaklaşık 40-50 çırağı var). Daha önce olduğu gibi sosyal medyası olmayan kişi olarak etiketlenmek istemiyorum. Ayrıca bu şekilde eski arkadaşlarımla ve sınıf arkadaşlarımla daha iyi iletişimde kalabilirim. Aynı zamanda, dediğim gibi, sadece kalabalığı takip etmek istemiyorum ve eski arkadaşlarımın beni Instagram'da gördüklerinde nasıl tepki vereceklerinden biraz korkuyorum.

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri