İnternet bağlantım hızlı olmasına rağmen bilgisayarımda indirme işlemleri yavaş?

amirim45

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, yeni daireye taşındığımdan beri bilgisayarımda son derece can sıkıcı bir sorun yaşıyorum ve artık ne yapacağımı bilmiyorum.

İnternet bağlantım mükemmel çalışıyor. YouTube videolarını 4K çözünürlükte sorunsuz izleyebiliyorum, Microsoft Flight Simulator oynayabiliyorum, internette normal şekilde gezinebiliyorum ve diğer her şeyi yapabiliyorum.

Bir şey indirmeye çalıştığım anda hız inanılmaz derecede yavaşlıyor, bazen sadece 100-600 KB/sn oluyor. Bu durum, tarayıcıda veya diğer programlarda olsun, tüm indirmeleri etkiliyor. 800 MB'lık bir dosyanın indirilmesi genellikle birkaç saat sürüyor.

İşin garip yanı şu eski dairemde aynı bilgisayarla her şey mükemmel çalışıyordu. Windows'u yeniden yüklemedim veya herhangi bir ayar ya da donanım değişikliği yapmadım.

Telekom'dan yeni bir yönlendirici de aldım, ancak bu da sorunu çözmedi. Telekom teknisyeni bile sorunu çözemedi. Daha sonra bilgisayar dükkanımı aradım, ancak onlar da beni tekrar Telekom'a yönlendirdiler.

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri