iPad Pro güncellemesi takılı kaldı?

SivaSLi

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, oldukça çaresiz durumdayım. iPad Pro'ma (2018) en son güncellemeyi yüklemek istedim. Ne yazık ki, güncelleme iki saattir takılı kaldı ve hiçbir şey olmuyor. Sadece Apple logosunu görüyorum, ilerleme çubuğu yok. Pil %70'in üzerinde ve yeterli depolama alanı var. Güncellemeyi iTunes veya Apple Cihazları üzerinden tamamlamak için iPad'i bilgisayarıma bağlamayı denedim, ancak iPad algılanmıyor. Başka ne deneyebileceğim konusunda herhangi bir fikri olan var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Beklenenden daha uzun süren güncellemeler de yaşadım. Bu durumda cihazı fişe takıp gece boyunca çalışır halde bırakıyordum. Aksi takdirde, sabah kapatıp tekrar açıyordum.

Beklenenden daha uzun süren güncellemeler de yaşadım. Bu durumda cihazı fişe takıp gece boyunca çalışır halde bırakıyordum. Aksi takdirde, sabah kapatıp tekrar açıyordum.

Bende çok bekledim şunu da yaptım. Ses açma ve kısma düğmelerine kısa süre basıp ardından güç düğmesini basılı tutarak yeniden başlatmayı denedim. Ancak Apple açılış logosunda takılı kalıyor.

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri