iPad veya Android tabletler hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullandınız mı?

erayyildirim

Kayıtlı Kullanıcı
Techforum.tr'nin tabletler hakkındaki fikrini bilmek istiyorum. Kendim de Android tabletler kullandım. 2013'te bir şekilde mucizevi bir şekilde Nvidia Tegra'lı bir arkadaşımın tabletini tuttum, oyunlarda takılıp kaldım. Farklı donanım yazılımları ve şeyler denedim, bu şey kesinlikle var olmamalı. Sonra Samsung'dan basit bir 7" tablet çıktı, pandemiyi neşelendirdi, ama üzerinde en fazla yaptığım şey okumak ve YouTube'u açmaktı. Sonra onu 11" Samsung'a çevirdim.

Ekranı daha büyük ve daha fazlasına ihtiyacım yok, uçakta/trende okumak, şarap içmek ve film izlemek için tam uygun. Daha sonra iPad'i denedim, temelde aynı şeydi, sadece biraz pahalıydı. Tableti nasıl kullandınız? Ne düşünüyorsunuz? En iyisi ne için?

Seyahatlerde okuyucu veya oyuncu olmaktan daha iyi bir kullanım alanı düşünemedim.

Eski bir Samsung'um vardı ama zaman geçirmek için iyidi ve artık demode oldu, bu yüzden yerine bir iPad Mini 4 aldım. Yaklaşık bir buçuk yıl önce bir Lenovo Y700 alana kadar uzun süre kullandım. Parasına göre harika bir cihaz! Elbette bazı dezavantajları da var ama bunlar tabletle ilgili değil, genel olarak Android ile ilgili) Örneğin, iPad'ime VLC yükledim ve videoları DLNA üzerinden izledim, yani hiçbir şey ayarlamadan veya tefle uğraşmadan. Sadece yükledim, başlattım ve hepsi bu! Ama Android'de tam bir kabus) Oraya git, kaydırıcıyı burada değiştir, sonra dünyanın başka bir yerindeki üçüncü kaydırıcıyı bul) Kısacası, çok eğlenceli ama her şey çözülebilir.

Daha fazla hava durumu tahmini: İstanbul 15 günlük hava durumu

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları

T.C.K'nın 5651 Sayılı yasasına göre BTK Tarafından onaylı ve yer sağlayıcı konumunda olan web sitelerinin bünyesinde barınan içerikleri kontrol etme sorumluluğu bulunmuyor. Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir.