erayyildirim
Kayıtlı Kullanıcı
Techforum.tr'nin tabletler hakkındaki fikrini bilmek istiyorum. Kendim de Android tabletler kullandım. 2013'te bir şekilde mucizevi bir şekilde Nvidia Tegra'lı bir arkadaşımın tabletini tuttum, oyunlarda takılıp kaldım. Farklı donanım yazılımları ve şeyler denedim, bu şey kesinlikle var olmamalı. Sonra Samsung'dan basit bir 7" tablet çıktı, pandemiyi neşelendirdi, ama üzerinde en fazla yaptığım şey okumak ve YouTube'u açmaktı. Sonra onu 11" Samsung'a çevirdim.
Ekranı daha büyük ve daha fazlasına ihtiyacım yok, uçakta/trende okumak, şarap içmek ve film izlemek için tam uygun. Daha sonra iPad'i denedim, temelde aynı şeydi, sadece biraz pahalıydı. Tableti nasıl kullandınız? Ne düşünüyorsunuz? En iyisi ne için?
Seyahatlerde okuyucu veya oyuncu olmaktan daha iyi bir kullanım alanı düşünemedim.
Ekranı daha büyük ve daha fazlasına ihtiyacım yok, uçakta/trende okumak, şarap içmek ve film izlemek için tam uygun. Daha sonra iPad'i denedim, temelde aynı şeydi, sadece biraz pahalıydı. Tableti nasıl kullandınız? Ne düşünüyorsunuz? En iyisi ne için?
Seyahatlerde okuyucu veya oyuncu olmaktan daha iyi bir kullanım alanı düşünemedim.