Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

iPad'ler ve Apple Watch'lar sıfırlanamıyor?

kuryesemih

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba sevgili topluluk,

Şöyle bir sorunum var ve maalesef artık ne yapacağımı bilmiyorum çünkü birçok şey denedim.

O, iPad'imi ve Apple Watch'umu satmak istediği için Apple hesabımdan kaldırdım.

Tüm bunlara rağmen, cihazlar hala kilitli ve maalesef hatırlayamadığım bir kod gerektiriyor. Özellikle, Apple Watch yalnızca eski telefonla eşleştirildiğinde açılabiliyor. Eski telefonum hala bende, ancak onu sıfırladım, bu yüzden Apple Watch artık onu tanımıyor.

İnternette bulduğum çeşitli klavye kısayolları işe yaramadı. Ayrıca cihazları artık iCloud'da bulamıyorum ve "Cihazlarımı Bul" uygulamasında da görünmüyorlar.

Şu ana kadar Apple'dan yardım almak için iletişime geçebileceğim herhangi bir telefon numarası veya e-posta adresi bulamadım. Belki siz bir iletişim kişisi tanıyorsunuzdur. Mağazaya gitmek de sonuç vermedi. Sorun şu ki, cihazları ilanlar aracılığıyla satın aldım ve bu nedenle orijinal faturalarım yok.

Ancak, oldukça pahalı olan bu cihazların artık çöpe atılmaya mahkum olduğunu düşünemiyorum.

Belki de benzer bir sorunu olan ve nasıl çözüleceğini bilen biri vardır.

Yardımınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim!

iPad'inizi zaten sıfırladınız mı? Bunu yapmak için, cihazı kurtarma moduna alın ve ardından bir PC veya Mac'e bağlayın.

Hesabınızdan kaldırdıktan sonra yeniden etkinleştirebilirsiniz.

Konuyu okuyanlar
1 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri