Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iPhone 13 Pro'dan Samsung Galaxy S10'a veri aktarımı
Samsung Galaxy s10'u geçici cep telefonu olarak kullanmayı düşünüyorum ve verileri iPhone 13 Pro'ya aktarmak istiyorum. Bu işe yarıyor mu yoksa Samsung Galaxy s10 çok mu eski?
Samsung Galaxy s10'u geçici cep telefonu olarak kullanmayı düşünüyorum ve verileri iPhone 13 Pro'ya aktarmak istiyorum. Bu işe yarıyor mu yoksa Samsung Galaxy s10 çok mu eski?
Cep telefonu resimlerimi klasör yapısını kullanarak PC'ye kopyalamak istiyorum. Masaüstü bilgisayar, ve hangi kabloyu (UCB-C, USB-A, Apple veya diğerlerinden) test edersem yapayım, her yerde aynı bağlantı belirsiz bir süre sonra kayboluyor.
Hangi dosya formatını aktarmak istediğim önemli değil. İstenilen aylık sıraya tıklarsam bağlı bilgisayar verileri resimler, videolar yükler. Bazen hepsini yüklemeyi başarıyor, bazen yüklerken duruyor, bazen kopyalamayı bile başarıyorum ama kopyalama...
Merhaba, iCloud saklama alanımın dolu olduğuna dair bir bildirim aldım. Daha sonra sorunun ne olduğuna baktım ve iPad'deki dosyalara kaydedilen filmlerin aynı zamanda iCloud'da da yedeklendiğini gördüm. Daha sonra Dosyalar uygulamasından senkronizasyonu devre dışı bıraktım. Sistem daha sonra beni iCloud'daki dosyaların silineceği konusunda uyardı. Ancak 5 gün ve yeni yedeklemelerden sonra kullanılan depolama alanı azalmadı. Dosyalar uygulaması artık iCloud'da depolama alanı oluşturmuyor...
Merhaba,
iPhone'da kilitleme yapmanın, örneğin Android'e göre çok daha kolay olduğunu duydum. Kilitleme, sürekli olarak techforum.tr 'de takılıyorsanız bu web sitelerini engelleyebileceğiniz ve aynı zamanda onlar için uygulamalar ve bir şifre ayarlayabileceğiniz ve böylece bunu kendiniz geçersiz kılamayacağınız anlamındadır.
Google'da arattım ama cevaplardan hiçbir ipucu alamadım. Daha sonra genellikle bir abonelikle çeşitli uygulamalar sunulur, ancak bunu iOS'ta Screentime aracılığıyla...
Merhaba bir akrabamın iPad'ini fabrika ayarlarına geri yüklemek istedim çünkü şifresini unuttu. Kurtarma moduna girdim ve iTunes'da geri yükle ve güncelle'ye tıkladım. iPad elma logosuna gitti, yüklenmeye başladı ama bu ekranda takılı kaldı. Ne yapmalıyım?
Normal insanların fidye yazılımı edindiğini duymaya devam ediyorum.
Ben iMac, iPad ve iPhone'umda pek alışılmadık veya tehlikeli şeyler yapmam. Çoğunlukla kütüphane, e-posta, az miktarda alışveriş ve ara sıra YouTube için kullandığım iMac'imde sadece free malwarebytes'ı çalıştırmanın yeterli olacağı söylendi. iPad'i çoğunlukla kütüphane kitaplarını okumak için, iPhone'u ise sadece tıbbi randevuları okumak veya tıbbi randevulardan eve gitmek için arama yapmak için kullanıyorum, evde sabit...
Merhaba, Instagram Destek'e gönderdiğim mesajı kopyalayıp yapıştıracağım (ki henüz bir cevap alamadım) bu yüzden burada gerçekten yardım arıyorum. Çok teşekkürler.
"Merhaba, iPhone 14'ümdeki son Instagram güncellemesinden sonra Bildirim sesim Ayarlar'da ayarladığımdan (Üç Ton) değişti. Apple Destek ile iletişime geçtim ve Danışman bana sorunu size (tekrar) iletmem gerektiğini söyledi çünkü ilk defa bir yanıt alamadım Apple Destekten (ya da nereden kontrol edeceğimi bilmiyorum). Her şeyi...