iPhone'da Not uygulamasında yapılan değişiklikler düzgün kaydedilemiyor

İstanublue

Kayıtlı Kullanıcı
Notlarıma bir düzenleme yapıp uygulamayı kapatıyorum. Kaçıncı kez olduğunu bilmiyorum ama bir süre sonra uygulamayı açıyorum ve düzenlemenin kaydedilmediğini görüyorum. Bunu çözmek için uzun zaman harcadım, ancak sorunun (görünüşe göre) iCloud sisteminden kaynaklandığı ortaya çıktı, yani notlar varsayılan olarak (elbette, berbat bir şekilde) buluta yükleniyor. Notları iPhone'umun hafızasına taşıdım ve durum düzelmiş gibi görünüyor. Şimdi geri dönüp baktığımda, düzenlemelerimin yine kaydedilmediğini görüyorum. Özellikle düzenlemeyi yaptım, Tamam'a tıkladım, nottan çıktım ve ancak ondan sonra uygulamayı kapattım. Yine kaydetmedi. Bu saçmalıkla nasıl başa çıkacağımı anlamıyorum. Android'de tüm uygulamaları kapatma alışkanlığım var. iPhone'umda da notları ve diğer uygulamaları kapatmak için yukarı kaydırıyorum. Acaba sistemde bir hata notlardaki düzenlemelerimi kaydetmemi engelliyor olabilir mi?

Adam birisi varmış ve düzenleme işleminden sonra "Bitti" düğmesine düzgün basamıyormuş, ama bunun sebebi kesinlikle eşsesli kelimeler. Belki de sorun telefonda değilmiş?

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri