Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

JBL Quantum 360 Kablosuz Mikrofon Bozuk Ses Sorunu Discord’da Anlaşılmıyor

XPlasma

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, şöyle bir sorunum var. Bir süre önce JBL Quantum 360 Kablosuz kulaklığı satın aldım. Bu kulaklığın çıkarılabilir bir mikrofonu var. Kulaklığı küçük USB dongle kullanarak bilgisayarıma bağlıyorum.

Ses ve diğer her şey mükemmel çalışıyor. Ancak, örneğin bir Discord görüşmesindeyken ve kulaklığımın mikrofonunu kullanarak konuşmak istediğimde, sesim çok kötü çıkıyor. Sanki tost makinesinden konuşuyormuşum gibi. Her şey çok bozuk ve aşırı gürültülü geliyor. Ayrıca Quantum Engine uygulamasını da kullanıyorum ve orada düzeltmeye çalışıyorum, ancak ne değiştirirsem değiştireyim işe yaramıyor.

Bazen mikrofon bir süre sonra tekrar çalışıyor, ancak bu kuraldan ziyade istisna.

Mikrofonu yeniden takıp çıkarmak da dahil her şeyi denedim. Ama hiçbir şey işe yaramadı.

Bu sorunla ilgili bana yardımcı olabilir misiniz? Özellikle kulaklığın genel olarak çok memnun olduğum düşünülürse, mikrofonun çalışmaması gerçekten can sıkıcı olurdu.

Şimdiden teşekkürler!

JBL Quantum 360 Wireless kulaklığınızın mikrofonu düzgün çalışmıyorsa, öncelikle sessize alma düğmesini kontrol edin, kulaklığı şarj edin ve USB dongle'ın doğru şekilde bağlı olduğundan emin olun (gerekirse güç düğmesine 5 saniye basarak yeniden eşleştirin).

Firmware güncellemeleri ve mikrofon ayarlarının düzeltilmesi için Quantum Engine yazılımını kullanmayı deneyin.

Konuyu okuyanlar
1 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri