Kripto para için hangi uygulamaları kullanıyorsunuz?

Aras

Kayıtlı Kullanıcı
Kripto para oldukça popüler ve önemi artmaya devam ediyor. İnsanlar ne derse desin, kalıcı olacak. Hangi kripto uygulamalarını kullanıyorsunuz? Coinbase veya Binance sizin tercih ettiğiniz uygulama mı yoksa kripto ticareti, alım satımı için başka bir platformu mu tercih ediyorsunuz?

Kripto para oldukça popüler ve önemi artmaya devam ediyor. İnsanlar ne derse desin, kalıcı olacak. Hangi kripto uygulamalarını kullanıyorsunuz? Coinbase veya Binance sizin tercih ettiğiniz uygulama mı yoksa kripto ticareti, alım satımı için başka bir platformu mu tercih ediyorsunuz?
Binance uygulamasını borsa, ticaret için kullanıyorum, binance square bölümündeki makaleleri okumayı seviyorum. Binance güvenilir ayrıca.

Kripto satın almak için Binance kullanıyordum, ancak karantina sırasında bazı P2P kripto ticareti için Paxful'u da kullandım ve bu da evde pek bir şey yapmadığım zamanlarda bana biraz daha fazladan kazandırdı.

Çok daha gençken, Blockchain cüzdan hizmetinde kripto tutuyordum. Şimdi kripto tuttuğumda değeri nedeniyle, onu her zaman çevrimdışı bir soğuk depolama cüzdanında tutuyorum.

Coinbase'e her zaman kullanım kolaylığı ve uyguladığı güvenlik önlemleri nedeniyle onay verdim. Ayrıca Binance'i çeşitli altcoin teklifleri ve nispeten düşük işlem maliyetleri nedeniyle tercih ediyorum. Şimdi Binance'i daha sık kullanıyorum.

Binance kullanıyordum ama yakın zamanda Binance hesabımı kilitledi ve müşteri temsilcisi dinlemeye tenezül bile etmiyor, destekle iletişime geçtiğimde AI botuna yönlendiriliyorum ve bana aynı yanıtı gönderiyor. Binance'e sinir oldum.

Kripto varlıkları alıp satmak için kullanılan en yaygın uygulamalardan bazıları Coinbase ve Binance'dir. Tıpkı bir çevrimiçi bankacılık platformu gibidir ancak bu kripto paralar içindir.

TechFoumTR Blog Yazıları