Kulaklık mikrofonu neden bu kadar kötü?

kurak_murat

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, yakın zamanda profesyonel oyuncular arasında en yüksek puan alan kulaklık olduğu için Razer Blackshark V2 Pro kulaklığı satın aldım. Şimdi bir sorun yaşıyorum. Ses harika, ancak mikrofonum gerçekten berbat. Discord'daki arkadaşlarım pilot anonsları gibi konuştuğumu söylüyorlar ama YouTube'daki incelemelerde falan sesim harika geliyor. %99 eminim ki bozuk değil, sadece bir ayar sorunu. Ama bir türlü çözüm bulamadım.

Bu durum kulaklıklarda oldukça yaygın. Mikrofonlar genellikle berbat oluyor.

Bu hem fiyat meselesi, hem de kısmen tasarımla ilgili.

Kulaklıktan bağımsız olarak kullanabileceğiniz ek bir mikrofon almanızı tavsiye ederim.

Ayarlar açısından gürültü azaltma dışında pek bir şey değiştirebileceğimi düşünemiyorum. Kayıt ortamı elbette olabildiğince gürültüsüz olmalı ve mikrofon ağza olabildiğince yakın olmalıdır.

Dürüst olmak gerekirse, bunun kulaklığınızdan veya mikrofonunuzdan kaynaklandığını düşünemiyorum, çünkü Razer kulaklıklar genellikle çok iyidir.

Tahmin yürütmek zor, ancak Razer Synapse kullanıyorsanız, programın kulaklığınızın ses ayarlarını yanlışlıkla değiştirmiş olması mümkün. Benim de Razer Kraken kulaklığımda aynı sorun vardı, bu yüzden onu programa eklemedim bile.

Öte yandan, Razer Synapse kullanarak ses ayarlarınızla denemeler yapıp iyileşme olup olmadığını görebilirsiniz.

Hızlı dönüşünüz için teşekkürler, ses ayarları ile denemeleri bugün tavsiyeniz üzerine yapıp geri dönüşümü bırakırım.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri