Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Mikrofonlu, tam boyutlu kablolu kulaklık önerisi?

kurak_murat

Kayıtlı Kullanıcı
Başlıkta da belirttiğim gibi, mikrofonlu, tam boyutlu kablolu kulaklığa ihtiyacım var, çıkarılabilir bir mikrofon harika olurdu. Kulaklığı öncelikle ortak oyunlar için, sonra da diğer her şey için kullanacağım.

Herhangi bir bütçeye razıyım, ancak bu tür bir kurulum için çok fazla şeye ihtiyacım olacağını sanmıyorum. Örnek bir görsel yükledim arkadaşlar. Bu tarz görselde ki gibi olursa çok mutlu olurum bütçe konusu önemli değil.
Şimdiden teşekkürler.

Mikrofonlu, tam boyutlu kablolu kulaklıklar öneri.webp

Logitech g435. Uygun fiyatlı olanlar arasında en iyisi. Mikrofonu dahili, yani hiç çıkarmanıza gerek yok asla engel olmuyor. Mikrofon kalitesi de Discord için oldukça iyi beni ne kadar iyi duyduklarından kimse şikayet etmedi.

Birkaç yıl önce bu konu üzerinde uzun süre araştırma yaptım ve sonunda HyperX Cloud Alpha ile Logitech G PRO X arasında seçim yapmak zorunda kaldım. Sonuçta Logitech'i, bana daha hoş gelen görünümü nedeniyle seçtim. O zamandan beri tek şikayetim plastik kalitesiyle ilgili oldu.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri