Moonlight ile bilgisayardan telefona oyun yayını

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pabos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
P

pabos

Misafir

Telefondaki oyun çözünürlüğünü bilgisayardan bağımsız olarak nasıl değiştirebilirim?​

Genel olarak, kendime ev yapımı bir PS portalı yapmak için yeni bir Wi-Fi yönlendirici aldım. Hoşuma gitti, artık bir Steam platformuna gerçekten ihtiyacım yok, gecikme minimum, telefondan PC oyunları oynamak harika. Telefondaki yayın çözünürlüğünü yalnızca masaüstündeki çözünürlüğü değiştirerek değiştirebilirsiniz ve telefonun en boy oranı elbette monitörün en boy oranından farklıdır.
Telefonda bu parametreyi bilgisayardan bağımsız olarak değiştirmenin bir yolu var mı? Belki bunun için başka bir program vardır. Yoksa, yanlardaki siyah çerçevelerle oynamak pek hoş değil. Telefonun ekranı zaten küçük.

Güneş ışığı/ay ışığı yerine Apollo/Artemis kullanın. Bunlarda, telefonun kendi oranı ve çözünürlüğüyle ikinci bir monitör haline geldiği sanal ekran işlevi var. Benim bilgisayarımda oran 16:9, telefonda ise açıkça daha büyük.

Steamdeck'te kurulum yaparken, bunu bir şekilde Moonlight tarafından yakalanan destenin çözünürlüğünü gösteren sanal bir monitör aracılığıyla yaptım. Bununla ilgili kılavuzlara bakmayı deneyin. Bağlantı anında otomatik olarak oluşturuluyor ve bağlantı kesildikten sonra siliniyor.

Daha fazla hava durumu tahmini: https://oneweather.org/tr/istanbul/15_days/

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları