kaanakalin34
Kayıtlı Kullanıcı
Oyunda görüntülenen OSD'nin renklerini değiştirmeyi denedim ama işe yaramıyor. Ayrıca istemediğim listeden Etkin donanım izleme grafiklerini nasıl sileceğimi çözemiyorum. İhtiyacım olmayan bir sürü saçmalık arasında gezinmek can sıkıcı. İstediklerimi en üste sürükledim ve istemediklerimi işaretsiz bıraktım ama bunları listeden tamamen silmenin bir yolu yok gibi görünüyor. RivaTuner İstatistik Sunucusunda rengi yeşil olarak ayarladım ama oyunda sarı olarak görünüyor bu yüzden renkleri neyin kontrol ettiğini bilmiyorum. Ekran Görüntüsü paletinin bunu yaptığını sanıyordum ama sanırım yapmıyor?
İşte pc özelliklerim: Ryzen 7 5800X3D 3.4GHz - 4.5GHz Asus ROG Strix X570-E Gaming Kingston Fury Beast 32GB DDR4 MSI GeForce RTX 5080 GAMING Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 SSD 500GB
İşte pc özelliklerim: Ryzen 7 5800X3D 3.4GHz - 4.5GHz Asus ROG Strix X570-E Gaming Kingston Fury Beast 32GB DDR4 MSI GeForce RTX 5080 GAMING Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 SSD 500GB
Ekli dosyalar
-
MSI Afterburner renkleri değiştiremiyor veri sağlayıcılarını silemiyor.webp70.2 KB · Görüntüleme: 8
-
MSI Afterburner renkleri değiştiremiyor veri sağlayıcılarını silemiyor1.webp54.8 KB · Görüntüleme: 3
-
MSI Afterburner renkleri değiştiremiyor veri sağlayıcılarını silemiyor11.webp263.3 KB · Görüntüleme: 3