Selam arkadaşlar. MSI Vector Note monitörü aldım, açıklamasında HDR 800 nit özelliğine sahip olduğu belirtiliyordu, ekran ayarlarına girdim ve orada. Oyunlarda HDR nasıl etkinleştirilir? Bu ayarları nasıl yaparım.
TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..
Hiç bulaşma dostum HDR berbat, özellikle eski bir monitörünüz veya eski bir HDR sürümünüz varsa. Birkaç kez denedim ve sonra kapattım, ama pek bir faydası yok.Selam arkadaşlar. MSI Vector Note monitörü aldım, açıklamasında HDR 800 nit özelliğine sahip olduğu belirtiliyordu, ekran ayarlarına girdim ve orada. Oyunlarda HDR nasıl etkinleştirilir? Bu ayarları nasıl yaparım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.