Bu gönderiyi veya soruyu büyük bir sevgi ve coşkuyla yazdıysanız, bunu doğal olarak takdir ediyorum ve size de aynı şekilde saf sevgi ve coşkuyla oluşturulmuş bir cevap vereceğim. Ancak, sorularınızın çoğunun çok kışkırtıcı ve her şeyi bilen bir üslupla ifade edilmiş olması nedeniyle bazı şüphelerim var. Bunu da en sevgi dolu ve coşkulu şekilde söylüyorum.
Neden olmasın?
Çünkü yapabilirim.
Diğer işletim sistemlerinin hepsi daha mı iyi?
Genellemeler mi bunlar?
Sorunu çözebiliyorsanız neden kaçıp başka bir sisteme geçesiniz ki?
Çoğu insan kaçar ve pes eder. Ben ise bu zorluğun üstesinden geliyorum.
Hatta farklı işletim sistemlerinin farklı sürümlerini bile kullanıyorum, çünkü uygulamaya bağlı olarak farklı sistemlere ihtiyacım oluyor. Evet, uyumluluk da ilk uygulamada önemli bir rol oynuyor. Çeşitli programları, servisleri vb. kaldırdığım ve Rufus ve diğer komut dosyalarını kullanarak önceden temiz bir imaj oluşturduğum için herhangi bir performans sorunu yaşamıyorum. Ayrıca, kendi veya özelleştirilmiş .dll, .exe vb. dosyalarınızı entegre etmek için DISM'i hala oldukça etkili bir şekilde kullanabilirsiniz.
Bunu yapmasam bile, donanımım güçlü. Ayrıca, sadece Windows 11 ve 10 kullanmıyorum, giderek daha çok Windows 7, XP vb. kullanıyorum. Memnunum yani.