MUMA
Kayıtlı Kullanıcı
Selam millet, benim için en önemli şey ekran kartı. Bir yıldır 4070 Super kullanıyordum ve devam edecektim, ancak video belleği miktarı endişe vericiydi. Bazı oyunlar Ultra ve Yüksek ayarlarda 2K çözünürlükte 12 GB bellek tüketiyordu, bu yüzden 5070 Ti'ı tercih ettim. Satıcılardan en ucuz ve en iyi seçeneği (yeterli sayıda ısı borusuna sahip Palit Gaming Pro ve incelemelere bakılırsa neredeyse hepsinin performansı +- %10 oranında kolayca artırılabiliyor) almayı düşünüyordum. Ne yazık ki, şansım yaver gitmedi; satın aldığımda fiyatlar zaten yüksekti, ancak Kasım başında ucuz bir tane bulabiliyordunuz. 4070 Super veya 5070 Ti almak istemedim, çünkü ilkinin yalıtım kalitesi çok kötüydü ve ikincisi, daha ucuz versiyonlarında bile, sıcaklık performansı açısından çok şüpheliydi. Sonra gözüm Zotak'a, özellikle AMP EXTREME INFINITY'ye takıldı.
Tabii ki monitör. Uzun zamandır bir OLED'in hayalini kuruyordum. Ayrıca pahalı bir şey almak istemediğim için Çin malı, isimsiz bir tane aldım. O bile, IPS monitörüme kıyasla inanılmaz. Uzun zamandır böyle bir "vay be" etkisi yaşamamıştım.
Şimdi umarım ekran yanması vs. hakkındaki tüm bu konuşmalar eski masallar olarak kalır.
Samsung 970 Evo 2TB SSD'ye sahibim. Ancak eskimeye başladığı için, daha yeni ve daha hızlı bir şey alıp üzerine Windows kurmayı da bir süredir düşünüyordum. Asıl soru şu siz ne yapardınız hangi parçalara yönelirdiniz?
Tabii ki monitör. Uzun zamandır bir OLED'in hayalini kuruyordum. Ayrıca pahalı bir şey almak istemediğim için Çin malı, isimsiz bir tane aldım. O bile, IPS monitörüme kıyasla inanılmaz. Uzun zamandır böyle bir "vay be" etkisi yaşamamıştım.
Samsung 970 Evo 2TB SSD'ye sahibim. Ancak eskimeye başladığı için, daha yeni ve daha hızlı bir şey alıp üzerine Windows kurmayı da bir süredir düşünüyordum. Asıl soru şu siz ne yapardınız hangi parçalara yönelirdiniz?