Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Oyun bilgisayarınızdaki RGB aydınlatma çalışmıyor mu?

mehmetuslu21

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, RGB aydınlatmayla ilgili bir sorun yaşıyorum ve bana yardımcı olabilecek birileri var mı diye sormak istedim. Şöyle ki: Kardeşim için bir bilgisayar topladım ve sorunsuz çalıştı, RGB aydınlatma yazılım olmadan bile çalıştı ve yandı. Sekiz adet Arctic fanımız, bir Frozn işlemci soğutucumuz ve bir RGB hub'ımız var. Ancak birkaç gün sonra, her şey aniden yanmayı durdurdu. O zamandan beri RGB çalışmıyor. Sorunun ne olabileceği konusunda herhangi bir fikri olan var mı?

Oyun bilgisayarınızdaki RGB aydınlatma çalışmıyorsa, bunun nedeni genellikle gevşek kablolar, kontrol ünitesine yetersiz güç sağlanması, uyumsuz yazılım veya Windows ayarları (dinamik aydınlatma) olabilir. Öncelikle, RGB kontrol ünitesinin SATA gücü alıp almadığını ve 3 pinli (5V) veya 4 pinli (12V) konektörlerin güvenli bir şekilde takılı olup olmadığını kontrol edin.

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri