Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Oyun dünyasında hak ettiği ilgiyi görmediğini düşündüğünüz oyunlar hangileri?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GOLD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GOLD

Kayıtlı Kullanıcı
Benim adayım 2014 yılında piyasaya sunulan taktiksel rol yapma oyunu The Banner Saga.

content_5eb6eece18fec_67355.webp

Çıktığı sene düzenlenen İndependent Games Festival'de aldığı iki mansiyon ödülü dışında ödül kazanamamış. Metacritic skoru 80 olan The Banner Saga ortalama 10,5 saat oynama süresiyle -ki ben de 11 saatte bitirdim- benim nezdimde hakkettiği değeri görmemiş bir oyundur. Steam'de 25 dolara satışta olan oyunumuz Epic Games'te iki devam oyunuyla birlikte toplam 200 liraya satışta.

Yeni çıkan bu oyun pek ilgi görmemiş gibi

Çok başarız bir oyun belli ki hocam bir başarı beklememek gerekiyor bu oyunu kara listeme ekledim.
Bu tartışmayı açmamın sebeplerinden biri aslında dışarıdan bakınca bu tarz yorumlarda bulunabileceğimiz oyunların dışardan görülüğü kalitesizlikte olmayan, hatta belki de yanlış zaman aralığında çıkan veya sadece niş bir kitleye hitap ettiği için gün yüzüne çıkmayan oyunlar hakkında sohbet etmek. Eğer oyunları sadece satışlarına veya aldığı ödüllere göre değerlendirseydik birçok lezzetli oyunun farkına varamazdık.
The Banner Saga'nın kendi alanında bir başyapıt olduğunu düşünmüyorum ama benim gibi sıra tabanlı strateji ve yoğun olmayan rol yapma ögeleri içeren yapımlardan hoşlanan, sanat tasarımına da önem veren oyuncuların severek oynayacağına inanıyorum.

Her oyuncunun sevmediği bir oyun mutlaka vardır. Örneğin ben konsol da hiç sevmiyorum PC oyunlarını

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri