Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Oyun kulaklıklarınızı nasıl seçiyorsunuz?

superalem

Kayıtlı Kullanıcı
Birkaç gündür YouTube, Reddit, kulaklık yorumlarını inceliyorum, oyun kulaklıkları arıyorum. Hayatım boyunca dandik hoparlörlerle idare ettim ve şimdi birdenbire kulaklıkla oynanabilecek, gerçek bir sürükleyici deneyim sunan bir oyunun yeniden düzenlenmiş versiyonunu özlüyorum. Ayrıca, ara sıra ortak oyun oynamak da istiyorum.

Kullanıcıları dinlerseniz, günümüzde tüm şirketler berbat. HP'nin satışından sonra HooperH düşüşe geçti. Razer'ın kulaklıkları da bozuluyor (en azından nedenini anlamak kolay plastik birer tıkırtıdan ibaret, ucuz olanlardan bahsetmiyorum bile). Belki de bir şeyi yanlış anlıyorum ve kulaklıkların bir iki yıl dayanıp sonra atılması normal mi? Kulaklıkları unutup 2-3 bin TL ye bir şey almak mümkün mü?

Fiio JT1'e de baktım, kötü bir hi-fi sistemi ama sanırım (ve bazı incelemelerde rahatsız olduklarından bahsediliyor) ses kalitesine daha çok odaklanmışlar, ki bu benim için çok önemli hafta sonları 10 saat müzik dinleyebiliyorum. Ayrıca bir amfiye de ihtiyaçları var çünkü ALC897 çipim tamamen işe yaramaz. Kulak yastıkları da bir artı. Yani, ekstralar için 3000 TL daha fazla vermek mantıklı değil, çünkü sadece sağır değilim, hatta onlarla davul ve bas bile çalabiliyorum (tekrar ediyorum, şimdiye kadar hoparlör kullanıyordum ve telefonumdan müzik için AirPods Pro 1 kullanıyorum ve bununla da sorun yaşamıyorum). Ya da Apple'ın jak-Type-C adaptörü gibi 500-1000 TL'lik Çin malı bir kablo yeterli olur mu?

Kablosuz mchose'u da düşünüyordum ama tamamen şans işi. Aranızda bu ürüne sahip olan varsa, görüşlerini duymayı çok isterim.

Oyun kulaklıklarınızı nasıl seçiyorsunuz.webp

Bilmiyorum, uğraşmaktansa kablosuz kulak üstü kulaklıkları tercih etmeye karar verdim. En azından gürültü engelleme özelliği var. Önce oyun kulaklıklarını denedim: kablolu olanlar çabuk bozuldu ve rahatsız ediciydi, sonra da Fifine H6'yı denedim, onlar da rahatsız ediciydi ve onları sadece son çare olarak kullanıyorum. Bir yıl önce Haylou S35 ANC aldım ve bayıldım. Evde ve bazen dışarıda kullanıyorum. Şimdi S40'a geçmeyi düşünüyorum çünkü mikrofonu belirgin şekilde daha iyi ve gürültü engelleme özelliği daha güçlü.

Konuyu okuyanlar
1 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri