Üniversitede makine mühendisliği eğitimi için dizüstü bilgisayar önerisi?

344mehmet

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, yakında üniversiteye başlayacağım. Özellikle üçüncü yarıyıldan itibaren CAD ve benzeri dersler için bir dizüstü bilgisayara ihtiyacım olacak. Sık sık iyi bir ekran kartına ihtiyacım olduğunu duyuyorum. Bu da dizüstü bilgisayarların oldukça pahalı hale gelebileceği anlamına geliyor. Şimdi ikinci el bir Galaxy Book 4 Ultra almayı düşünüyorum. 16 GB ram, Intel Core Ultra 7 ve RTX 4050 konfigürasyonunun yeterli olup olmayacağını yapay zekaya sorduktan sonra, bunun yeterli olmayacağı konusunda bana tavsiyede bulunuldu. Siz ne düşünüyorsunuz? Gerçekten Intel Core Ultra 9 ve RTX 4070 veya daha üstü bir ekran kartına ve 32 GB RAM'e ihtiyacım var mı? Şu anda i5 işlemcili bir Galaxy Book 4 kullanıyorum, bu kesinlikle yeterli değil, değil mi?

MacBook ve Galaxy Book gibi minimalist tasarımları gerçekten çok beğeniyorum, bu yüzden benzer incelikte bir şey tercih ederim. 40 binden fazla harcamak istemiyorum. Başka önerileriniz var mı ve kullanılmış mı yoksa yenilenmiş mi almalıyım?

Şimdiden teşekkürler.

Minimum gereksinimler 32 GB RAM ve en az 8 GB VRAM'e sahip özel bir grafik işlemcisidir. Yeni bir şey istiyorsanız, Gigabyte Aero X16 veya Lenovo Legion 5 15AKP10'a göz atın.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri