Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Oyunun hangi yükseltme sürümünü öğrenmenin bir yolu var mı?

geser22

Kayıtlı Kullanıcı
Expedition 33 yapılandırma dosyalarıyla oynayarak kenar yumuşatma özelliğini tamamen devre dışı bırakmaya çalışıyordum ve bir noktada yapılandırma dosyasında oyunun FSR4 ayarını kullandığını gördüm, oysa bende 7900xth var. Tam olarak hangi yükselticiyi kullandığınızı belirlemenin bir yolu var mı? Bu arada, Bazzite kullanıyorum. Belki MangoHood'u başlatmak için bir komut vardır veya Mesa Engine veya Vulcan günlüklerinde bir yerdedir?

Daha bir hafta önce Cyberpunk ile aynı sorunu yaşamıştım. Ne MangoHood ne de Steam başlatma komutları herhangi bir bilgi sağlamadı. OptiScale dahil olmak üzere farklı ayarlarla bir sürü ekran görüntüsünü karşılaştırdım, ancak herhangi bir fark göremedim. Pes edip Native sürümünü yükledim.

Expedition'ın Unreal Slope 5 için geliştirilmiş olması ve ölçeklendirmeyi devre dışı bırakmanın bir yolunun olmaması gerçekten üzücü. Yapılandırma dosyalarında birçok şey denedim ama bu saçmalık bir türlü kapanmıyor. TSR, XeSS veya FSR dışında bir parametre alırsa, TSR'yi etkinleştiriyor.

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri