Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Özel yapım bilgisayarları oluşturup nerede satabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Semih56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Semih56

Misafir
İyi günler, Bilgisayar bilimciyim ve hobi olarak bilgisayar toplamaktan keyif alıyorum, ancak tanıdıklarımın ve arkadaşlarımın artık bilgisayara ihtiyacı yok ve ben hala bilgisayar toplamaya devam etmek istiyorum. Bu hizmeti nasıl ve nerede sunabilirim? Sadece fiyat ve performans hakkında bilgi sahibi olmam yeterli, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Hobi olduğu için montaj maliyetlerini düşük tutacağım.

Yayınlamak için en iyi ilan siteleri. Ama oradaki pazar zaten nispeten doymuş durumda. Bunu yapan çok sayıda insan var. Özellikle de bilgisayar satışları şu anda çok düşük olduğu için.

Ama herkes için özel olarak monte edilmiş bir bilgisayar teslim etmektense, kendi tasarımlarınızı satmanız daha avantajlı.

Konuyu okuyanlar
3 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri