Paint’te her şey untitled.png oluyor bunu nasıl otomatikleştirirsiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bedri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bedri

Kayıtlı Kullanıcı
Microsoft Paint'te dosya adlarını kaydederken nasıl daha esnek hale getirebilirim?

Bir diyagram çizdiğimde veya panodan bir fotoğraf yapıştırdığımda ve kaydetmek istediğimde, önerilen dosya adı her zaman Untitled.png oluyor.

Çoğu klasörde dosya adını kullanamıyorum ve Untitled1.png, Untitled2.png ve ardından Untitled-n+1.png gibi isimleri tek tek deneyerek, üzerine yazılması gerekmeyen bir dosya adı bulana kadar uğraştım. Dosya adlarını atamanın daha esnek bir yolu yok mu? Belki de gün ve saat.png gibi ekran görüntüsü alma aracı gibi bir şey?

Paint'te kaydederken bu doğrudan mümkün olmasa da, dosyaları seçilen kalıplara göre yeniden adlandırmanıza olanak tanıyan programlar mevcuttur ve bu programlar ayrıca geçerli tarih ve saati otomatik olarak ekleme seçeneği de sunar.

Farklı Kaydet seçeneğiyle yalnızca hedef klasörü değil, dosya adını ve hatta resim formatını (ve dolayısıyla dosya uzantısını) da belirtebiliyorsunuz.

Farklı Kaydet seçeneğiyle yalnızca hedef klasörü değil, dosya adını ve hatta resim formatını (ve dolayısıyla dosya uzantısını) da belirtebiliyorsunuz.
Her seferinde yeni bir şey mi yazmam gerekiyor? MS Paint, n+1 gibi bir algoritma kullanarak bir şey ekleyemez mi? Her klasörde kaç tane isimsiz .png dosyam olduğunu bilmiyorum.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri