ramazangven
Kayıtlı Kullanıcı
- 28
- 64
- 15
Merhaba dostlar, sonunda, RTX 4060 gibi modern teknolojilere sahip ekran kartı elime ulaştı. Hayalim olduğunu söyleyemem, daha ziyade sizin bu ışınlarınızı hissetmek bir hedefti. Ama her yeni satın alımda olduğu gibi, bu mutluluk yine de tarifsiz. Techforum Sitemiz oyunlar ve donanımlarla ilgili olduğundan, video hızlandırıcılarımın kronolojisini ve bu kapasitelerde neler oynayabildiğimi kısaca listelemeye karar verdim.
Sanırım hikayeyi bitirmenin zamanı geldi. Kısaca anlatmak istemiştim ama sonunda oldu. Sonuna kadar okuyan herkese teşekkürler. Oyunları oynayın ve keyfini çıkarın. Bol şans.
RTX 4060
Bu ekran kartının tarihi daha yeni başladığı için burada söylenecek özel bir şey yok. Şu anda üzerinde üç oyun oynuyorum: Death Stranding (ikinci bölüm hakkındaki genel heyecan üzerine bu oyunu denemeye karar verdim ve çok memnunum), Resident Evil 2 (2019) ve Mafia: Definitive Edition.Sanırım hikayeyi bitirmenin zamanı geldi. Kısaca anlatmak istemiştim ama sonunda oldu. Sonuna kadar okuyan herkese teşekkürler. Oyunları oynayın ve keyfini çıkarın. Bol şans.