RTX 5080 ekran kartı için hangi marka ve modeli seçmeliyim?

sanalbellek

Kayıtlı Kullanıcı

RTX 5080 ekran kartı için hangi marka ve modeli seçmem gerektiği konusunda bana yardımcı olabilir misiniz?​

Merhaba. Uzun süredir kullandığım MSI 5080 Ventus 3X OS Plus ekran kartımı malum site üzerinden satmayı başardım. Kartın performansını beğeniyordum, ancak gürültü ve ısı seviyeleri korkunçtu.

2070S ekran kartımla devam etmek istemiyorum, bu yüzden şimdi bir satıcı ve belirli bir model arasında karar vermem gerekiyor. Bir arkadaşım Palit'in harika bir marka olduğunu söylüyor, ama ben sırf tasarımı nedeniyle Aorus'u daha çok beğeniyorum.

Şu soru ortaya çıkıyor: Türkiye pazarında bulunan 5080 ekran kartlarından hangisi en iyisi? Tabii ki Aorus tek başına öne çıkan marka değil. En önemli şey (biliyorum, biraz takıntılıyım) sorunsuz çalışan bobinler, iyi boyutlu bir soğutucu ve kartın MSI olmaması. Teşekkürler.

RTX 5080 ekran kartı.webp
RTX 5080 ekran kartı1.webp

Palit RTX 5080 Gamingpro ekran kartım var, altı aydır sorunsuz çalışıyor ve ıslık sesi falan yok. Umarım bu tür sorunlar yaşamaz.

Maksimum 72 dereceye kadar çıktı ve 2K çözünürlükte oyun oynuyorum. Kasa küçük ama iyi havalandırılıyor.

Sanırım artık başka seçeneğim yok, ne bulursam onu almak zorunda kalacağım.

ekran-kartı-listesi.webp

Asus, Tuf serisiyle asla yanılmazsınız. Ben de bir Asus 3080ti kullandım ve inanın bana, ekran kalitesi, Asus'un iyi bir soğutma sistemiyle sunduklarına değmiyor.

Palit Gamerock, soğutma ve güç dağıtımı açısından en iyilerden biri gibi görünüyor. Eğer biraz daha fazla para harcamaya razıysanız, MSI Vanguard da iyi bir seçenek.

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları