Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

Samsung Galaxy Tab Batarya Arızalı mı?

truvahorse

Kıdemli Üye
Herkese merhaba, bir arkadaşımın tabletinin bataryası inanılmaz derecede yavaş şarj oluyor. Ayrıca çok hızlı bir şekilde deşarj oluyor. %100 dolmuyor %100 şarjına ulaşamazsınız 1,5 gün boyunca şebekeye bağlı kalmanıza rağmen. Tablet yaklaşık 1,5 yıl önce satın alındı. Pili zaten yeniden kalibre ettim ancak bu işe yaramadı.

Sorunun ne olabileceği hakkında bir fikrin var mı?

Herkese merhaba, bir arkadaşımın tabletinin bataryası inanılmaz derecede yavaş şarj oluyor. Ayrıca çok hızlı bir şekilde deşarj oluyor. %100 dolmuyor %100 şarjına ulaşamazsınız 1,5 gün boyunca şebekeye bağlı kalmanıza rağmen. Tablet yaklaşık 1,5 yıl önce satın alındı. Pili zaten yeniden kalibre ettim ancak bu işe yaramadı.

Yani batarya komple bitti, belki de şarj etme alışkanlıklarınızı yeniden düşünmeniz gerektiğini söyleyebilirim. Burada kalan tek seçenek bataryayı değiştirmektir.

Diğer arkadaşları destekliyorum ve batarya değişimine gitmeni tavsiye ediyorum.