Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Siber Güvenlik Eğitimi Konusunda Yardım İhtiyacım Var, NCSI ı bilen var mı?

sevahil

Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar , siber güvenlik ve hacking eğitimleri almaya başladım bir süre sonra iş fırsatı sunan ve bootcamp eğitimi veren siteler keşfettim ama hepsinin illa bir sorunu var. baktığım şirketlerin çoğu bu sektörde zaten bilinen şirketler ama hepsininde tam her şey yolunda diyorum bir eksiklik çıkıyor sans, offsec, isaca falan en büyük köklü şirketlere de baktım , tam her şey tamam diyorum eğitim 8500 dolar diyor, diğer şirkette her şey uygun diyorum eğitim müfredatı tee dinozor zamanından kalma. bütün şirketlere baktım en son karşıma ncsi diye bir şirket çıktı, amerikadan çıkma, microsoft ve çoğu büyük şirketten onaylı , 2026 müfredatı var, eğitim süresi 6 ay, 1000 dolar, full bootcamp ve diğer bütün kriterlerde rakiplerini ezici bir farkla yerlebir etmiş ama şirket kurulalı 2 sene olmuş. birkaç tane yabancı forumda denk geldim, insanların bahsettiği tek kötü şey benim gibi arama sürecindeyken ilk başta şirkete güvenememişler ama eğitimi aldıktan sonra pentester ve data analyzer olarak şirketlerde iş bulmuşlar. sizlerin bilgisi nedir yardıma ihtiyacım var . konuyu bilenler benim için araştırabilir mi?

Konuyu okuyanlar
4 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri