Silksong'u oynadın mı? Nasıl buldun?

tahta13

Kayıtlı Kullanıcı

Silksong'u oynadın mı? Nasıl buldun?​

Üçüncü saatteyim ve HC'yi %100 tamamlamama rağmen hâlâ oyuna alışamadım. Oyundan biraz farklı bir şey bekliyordum, daha fazla yenilik olacağını düşünmüştüm, ancak bunun hakkında konuşmak için henüz çok erken olduğunu düşünüyorum. Yine de oyun, ilk bölümdekiyle aynı şeyleri, minimum yenilikle kullanan tipik bir DLC veya tembel bir devam oyunu gibi hissettiriyor.

Eminim şimdi bana, "Ne bekliyordun ki?" diye soracaklar. Sana HC'dekiyle aynı şeyi verdiler ve sen sızlanıyorsun. Cherry Team de başlangıçta oyunun bir DLC'den tam teşekküllü bir oyuna dönüştüğünü söylemişti. Ama kahretsin, millet, mümkün olduğunca çok yeni ve başarılı fikir görmek istemez misiniz? Sonuçta, çok fazla abartı vardı ve sadece güvenli bir devam oyunu yayınladılar.

Silksong'u oynadın mı Nasıl buldun.webp

Oyunlar arasındaki farkı şahsen hissediyorum. Platform biraz farklı, düşmanın saldırı köşegenleri farklı, tutunabiliyorsunuz, beceriler farklı. Aynı zamanda Hornet konuşuyor ve dünya daha dolu hissettiriyor. Rakipler daha hızlı, bölüm sonu canavarları da öyle. Evet, bu zaten God of War 2018 ve Ragnarok arasındaki farktan daha fazla.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları