Sims 4 sorunsuz oynayabileceğim dizüstü bilgisayar önerisi?

SivaSLi

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, maalesef eski dizüstü bilgisayarım bir süredir oyunun gereksinimlerini karşılamıyor, bu yüzden oynayamıyorum.
Şimdi Sims 4'ü sorunsuz bir şekilde oynayabileceğim bir dizüstü bilgisayar arıyorum.

Bu nedenle oyun gereksinimlerini karşılayan (oyun dizüstü bilgisayarları dışında) iyi bir dizüstü bilgisayar önerebilir misiniz? Maalesef bu konuda çok bilgili değilim ve internette de yardımcı olabilecek bir şey bulamadım.

Ben sadece Sims oynuyorum, bu yüzden oyun dizüstü bilgisayarı benim için değmez ve fiyat olarak da bütçeme pek uygun değil. 23bin civarı bütçem var.

Şimdiden teşekkür ederim .

Merhaba, maalesef eski dizüstü bilgisayarım bir süredir oyunun gereksinimlerini karşılamıyor, bu yüzden oynayamıyorum.
Şimdi Sims 4'ü sorunsuz bir şekilde oynayabileceğim bir dizüstü bilgisayar arıyorum.

Bu nedenle oyun gereksinimlerini karşılayan (oyun dizüstü bilgisayarları dışında) iyi bir dizüstü bilgisayar önerebilir misiniz? Maalesef bu konuda çok bilgili değilim ve internette de yardımcı olabilecek bir şey bulamadım.

Ben sadece Sims oynuyorum, bu yüzden oyun dizüstü bilgisayarı benim için değmez ve fiyat olarak da bütçeme pek uygun değil. 23bin civarı bütçem var.

Şimdiden teşekkür ederim .
Aslında The Sims 4 için klasik bir oyun dizüstü bilgisayarına ihtiyacınız yok.

Resmi olarak önerilen sistem gereksinimleri hala oldukça mütevazı: en az bir Intel Core i5 veya AMD Ryzen 5 işlemci, 8 GB RAM ve GTX 650 veya Radeon HD 7750 veya daha iyisine denk bir grafik kartı.

Ancak, oyunun genişletmeler, daha büyük haneler ve muhtemelen modlarla bile sorunsuz çalışmasını sağlamak için bugün bu minimum değerlerin üzerinde bir şey satın alırdım.

Şunlara dikkat edin.
  • AMD Ryzen 5 veya Intel Core i5
  • 16 GB RAM
  • en az 512 GB SSD
  • Entegre grafik kartı için daha yeni bir AMD Radeon grafik kartı veya Intel Iris Xe/Arc tercih edilir.
  • Full HD ekran
Genellikle, nispeten modern bir Ryzen 5 işlemciye ve 16 GB RAM'e sahip standart bir multimedya veya ofis dizüstü bilgisayarı, Sims 4 için fazlasıyla yeterlidir. Özel bir oyun grafik kartı ise kesinlikle gerekli değildir.

Özellikle çok sayıda genişletme paketi veya mod kullanıyorsanız, 8 GB RAM'e sahip en ucuz dizüstü bilgisayarı önermem. 16 GB her şeyi çok daha akıcı hale getirir ve günümüzde normal işler için de mantıklı bir seçimdir.

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri