Sony WH 6 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Yükseltme Planı?

alemcia

Kayıtlı Kullanıcı

Sony WH-1000XM4 kulaklıklarım 5 yıl sonra hala çalışıyor; 2020'de satın almıştım. Tam boyutlu kulaklıkların 6. sürümüne yükseltmeli miyim diye düşünüyorum?​

Sony WH-1000XM4 kulaklıklarım 5 yıl sonra hala çalışıyor; 2020'de satın almıştım. Tam boyutlu...webp

Kulaklıkların orijinal olmayan kulak yastıkları var çünkü eskileri zaten yıpranmış durumda. (Ve ses kalitesi de daha kötüleşmiş gibi görünüyor.) Sağdaki bağlantı parçası kırıldı (benim hatam) ve yapıştırıcıyla tutturulmuş durumda :D Cihazı açtığımda tiz bir ses çıkarıyor (internet üzerinden okuduklarımdan anladığım kadarıyla bu cihazlarda sık görülen bir sorun). Gürültü engelleme özelliğini kapatmam gerekiyor, o zaman tiz ses kayboluyor. Aslında bunlar bu kulaklıkların tüm dezavantajları ve bu arada pil ömrü de hâlâ az çok iyi durumda. Sürüm 6'ya yükseltme yapıp yapmamak konusunda kararsızım. Genel olarak sürüm 6 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Eğer kulaklıklarımda 5 yıl içinde bu durum yaşansaydı, bir daha satın almazdım. Bose 35'lerim neredeyse yeni gibi ve yedek kulaklık pedleri almış olmama rağmen henüz değiştirmedim.

Elbette değiştirebilirsiniz. Ama Bose'a daha yakından bakın. XM6'yı bilmiyorum ama XM5'ler bana hiç uymadı. Evet, sesleri harika ve gürültü engelleme özelliği mükemmel çalışıyor. Ama iki veya üç saatten fazla takamıyorsunuz, kulaklarınıza baskı yapıyor ve acıtıyor. En kötü yanı ise mağazada bunu anlamanın imkansız olması, çünkü birkaç saat boyunca aralıksız takmanız gerekiyor. Ayrıca dokunmatik kontroller ve birleşik güç ve gürültü engelleme düğmeleri de can sıkıcı, sürekli kafanız karışıyor.

Benim Bang & Olufsen kulaklıklarım var. Genel olarak değişen renkler dışında her şey yolunda.
Kulak yastıkları yeni gibi ve suni deri değil, gerçek deri. Bazı yerlerde siyah lekeler oluşmuş (ama bu derinin doğal davranışı).

bangkulakl.webp

Beş yıldır 50x ses ekipmanı kullanıyorum. Çok memnunum. Geçen gün kulaklık pedlerini değiştirdim ve kafa bandı kılıfı aldım. Gerçekten iyi kulaklıklar.

Hem 4 serisinden 6 serisine geçiş yapmış biri olarak, bunları şiddetle tavsiye ederim. Çok daha güzel ve daha iyiler. Tavsiye ederim.

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları