Steam hesabı hakkında tavsiyeye ihtiyacım var

buraktt

Kayıtlı Kullanıcı
PC oyunculuğundan ve Steam'den anlayanların tavsiyelerine ihtiyacım var. Bu hafta yeni bir bilgisayar alıyorum Xbox'tan PC'ye geçiyorum. Eski bir Steam hesabım var ama genel olarak ekosisteme pek aşina değilim. Diğer ülkelerin banka kartlarına veya telefon numaralarına erişimim yok. Bu bağlamda bir sorum olacak: Mevcut koşullar altında başka bir bölgede Steam hesabı oluşturmak mümkün müdür?
İlgi nedenleri:
  1. Helldivers 2 gibi bazı oyunlar bulunduğum bölgede mevcut değil.
  2. Anladığım kadarıyla Avrupa bölgesindeki fiyatlar en yüksek seviyelerde mümkünse tasarruf etmek isterim.
Şunu bilmek isterim:
  • Mevcut verilerim ile başka bir bölgede yeni bir hesap oluşturmak veya mevcut hesaptaki bölgeyi değiştirmek mümkün mü? Eğer mümkünse, tam olarak ne yapmalıyım ve bu zor mu?
  • Oyun fiyatları açısından şu anda hangi bölge en avantajlı olarak değerlendiriliyor?
  • Bölge değiştirdiğimde hesabın bloke olma riski ne kadar?
  • Yoksa, tüm bu kısıtlamalar göz önüne alındığında, işleri basit tutup yalnızca benim erişebildiğim oyunları mı satın almalıyım?
Konuyla ilgili tavsiyelerinizi ve ilgili makale veya videolara ait bağlantıları memnuniyetle karşılarım.

Hesabınızdaki bölgeyi kolayca değiştirebilir, IP değiştirme büyüsüyle herhangi bir ülkenin yenisini oluşturabilirsiniz, ancak bundan sonra ülkenizin haritasına giremezsiniz, kayıt uçup gidecektir, bu nedenle bakiyeyi farklı bir şekilde yüklemeniz gerekecektir, neyse ki birçok hizmet var.