Tecno Camon 20 Pro 4G kullanıyorum, model kodu CK7n. Cihaza özel düzgün bir custom ROM bulamadım. Bu yüzden GSI ROM tarafını araştırmaya başladım ama telefona zarar verme riskinden dolayı direkt denemeye cesaret edemedim. Yapay zekadan bazı kurulum adımları aldım ama açıkçası sadece ona güvenip bootloader, vbmeta, fastboot gibi işlemlere girmek istemiyorum. Bu modeli ya da benzer Tecno cihazları GSI ile kullanan biri varsa deneyimini paylaabilir mi?
Özellikle hangi GSI sürümünün daha sorunsuz çalıştığı, kurulumdan önce hangi bölümlerin yedeğinin alınması gerektiği ve cihazı brick etmemek için dikkat edilmesi gereken noktalar varsa öğrenmek isterim.
Daha önce CK7n üzerinde deneyen biri varsa nasıl yaptığını kısaca anlatırsa çok iyi olur.
Özellikle hangi GSI sürümünün daha sorunsuz çalıştığı, kurulumdan önce hangi bölümlerin yedeğinin alınması gerektiği ve cihazı brick etmemek için dikkat edilmesi gereken noktalar varsa öğrenmek isterim.
Daha önce CK7n üzerinde deneyen biri varsa nasıl yaptığını kısaca anlatırsa çok iyi olur.