Türk Telekom'un "Verilerinizi uygun biçimde işlemekteyiz" mesajı?

golgeee

Kayıtlı Kullanıcı
İyi günler arkadaşlar bir sorum var? Türk Telekom'un "Verilerinizi uygun biçimde işlemekteyiz" mesajı ne anlama geliyor? "Degerli musterimiz, bu bilgilendirme Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu mevzuatı kapsamında yapılmaktadır. TT mobil olarak kişisel verilerinizi mevzuata uygun bir biçimde vermiş olduğunuz izin doğrultusunda güvenli bir şekilde işlemekteyiz. İyi günler dileriz."

Konu hakkında fikirlerinizi ve yardımlarınızı yazarsanız sevinirim. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

turk-telekom-verilerinizi-uygun-bir-sekilde-isliyoruz.webp

Yani diyor ki sana Türk Telekom sen bana izin verdin kardeşim verilerimi işleyebilirsin saklayabilirsin telefonumda ne yaptıysam görebilirsin. Bende Türk Telekom olarak verilerini saklıyorum güvende tutuyorum kimse göremez benden başka verilerine erişemez kimse demek istiyor olay bu? Yani gizliliğini elinden alıyorlar.

Geçenlerde bende bu mesajdan nasiplendim aradım müşteri hizmetlerini ve bana verileriniz gizlilik ve uygun biçimde işlemekteyiz diyor tamamen saçmalaık anladığım olay internette ne yaparsak yapalım izlediğimiz filmden tutun da klavyede hangi harfe bastıysak tüm verileri işliyorlar.

Eğer hangi izinleri verdiğinizi merak ediyorsanız, Türk Telekom mobil uygulaması veya müşteri hizmetleri üzerinden iletişim ve ticari elektronik ileti izinlerinizi kontrol edebilir, isterseniz bunları değiştirebilirsiniz. Kısacası, bu mesaj tek başına endişe edilecek bir durum olduğunu göstermez.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri