Üç bilgisayar olan ev ağı çalışmıyor?

dedektif

Kayıtlı Kullanıcı
Ev ağımda 3 adet bilgisayar var. Bunlara A, B ve C diyelim. A ve B'de W11 Pro, C'de ise W10 Home yüklü. Küçük bir Vodafone WiFi yönlendiricisi olan bir ev ağım var. B ve C diğer ikisinin Genel sekmesini görüp açabiliyor, A ise B ve C'nin ikonlarını görüyor ancak Genel sekmesini açamıyor ve Hata kodu: 0x80070035 hata mesajını alıyor. Bana yardım edebilir misiniz lütfen?

Ev ağımda 3 adet bilgisayar var. Bunlara A, B ve C diyelim. A ve B'de W11 Pro, C'de ise W10 Home yüklü. Küçük bir Vodafone WiFi yönlendiricisi olan bir ev ağım var. B ve C diğer ikisinin Genel sekmesini görüp açabiliyor, A ise B ve C'nin ikonlarını görüyor ancak Genel sekmesini açamıyor ve Hata kodu: 0x80070035 hata mesajını alıyor. Bana yardım edebilir misiniz lütfen?
Ağ üzerinden veri paylaşımı için, istemci işletim sistemleri Windows 10, Windows 11, hem Home hem de Pro olan cihazlardan paylaşım giderek daha fazla engellenecek, çünkü bu işletim sistemleri sunucu olarak değil istemci olarak çalışmak üzere tasarlanmış. İdeal çözüm, ağ, kişisel bulut, medya merkezi vb. üzerinde veri paylaşımı işini gerçekleştirebilecek küçük bir NAS, hatta basit bir Synology 2 yuvası ile kendinizi donatmanızdır.