Ucuz Windows 10 lisans Nereden Alınır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan favour
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

favour

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba forum, yeni sabit diskli ve Windows 10 yüklü cihazlarda etkinleştirmek için ucuz Windows 10 lisanslarını nereden satın alabilirim? Kurulum sorun değil, sadece etkinleştirme bazen zor oluyor.

Lütfen Windows 11 hakkında hiçbir şey yazmayın, konu bu Windows 11 değil. Teşekkür ederim. Bana Windows 10 lazım.

Piyasada çeşitli web sitelerinden yazılım anahtarı satın alabilirsiniz. Bunların çoğu pek güvenilir değil. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim, ayrıca Microsoft, ele geçirildiğini fark ederse yazılım anahtarlarını engellediğini de duydum.

Hızlı ipucu, Microsoft'u bir Microsoft hesabı ile etkinleştirin ve anahtarı oraya kaydedin. Bu sayede yeni bir bilgisayar için yeni bir anahtar satın almanıza gerek kalmaz. Ben de bilgisayarımı yükseltmeden ve Windows'u yeniden yüklemek zorunda kalmadan önce böyle yapmıştım.

Bazen yeniden başlatmanız ve aynı kayıt numarasını tekrar girmeniz gerekiyor. Anlaşılmaz bir nedenden dolayı, bazen ilk denemede bende de çalışmıyor. ama Windows 11'de çalışıyor. Windows 10'da da aynıydı. Ayrıca Windows 10 lisansı ile Windows 11'i de etkinleştirebilirsiniz. Yılda yaklaşık dört etkinleştirme hakkınız var.

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri