Karşılaştığım kalıcı bir sorunla ilgili yardım için yardım istiyorum. Bilgisayarımı Windows 10'a yükselttikten sonra sık sık sistem çökmeleri yaşıyorum. Bu çökmeler rastgele gerçekleşiyor ancak birden fazla uygulamayı aynı anda çalıştırdığımda daha sık oluyor gibi görünüyor. Çökmeler genellikle mavi ekran hatasıyla sonuçlanıyor ve sistemimi yeniden başlatmamı zorluyor, kaydedilmemiş çalışmalarımı kaybetmeme neden oluyor.
Sürücülerimi güncelleyerek, sistem dosyası denetimi (SFC) çalıştırarak ve hatta temiz önyükleme gerçekleştirerek sorunu kendim gidermeye çalıştım. Ancak bu çözümlerin hiçbiri sorunu çözmedi.
Ayrıca herhangi bir ipucu için Olay Görüntüleyicisini de kontrol ettim ancak bu çökmelere neden olabilecek herhangi bir açık desen veya kritik hata bulamadım. Sistem herhangi bir uyarı veya hata mesajı olmadan çöküyor.
Sistem özelliklerim şu şekilde:
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro 64-bit
İşlemci: Intel Core i7
Bellek: 16 GB
Grafikler: NVIDIA GeForce GTX 1060
Benzer bir sorun yaşayan veya bunu nasıl çözebileceğine dair önerileri olan varsa, katkılarınız çok takdir edilecektir. Bu çökmelerle aklımı yitirdim ve bir sonraki kaçınılmaz çökmeden korkmadan bilgisayarımı kullanmak istiyorum.
Sürücülerimi güncelleyerek, sistem dosyası denetimi (SFC) çalıştırarak ve hatta temiz önyükleme gerçekleştirerek sorunu kendim gidermeye çalıştım. Ancak bu çözümlerin hiçbiri sorunu çözmedi.
Ayrıca herhangi bir ipucu için Olay Görüntüleyicisini de kontrol ettim ancak bu çökmelere neden olabilecek herhangi bir açık desen veya kritik hata bulamadım. Sistem herhangi bir uyarı veya hata mesajı olmadan çöküyor.
Sistem özelliklerim şu şekilde:
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro 64-bit
İşlemci: Intel Core i7
Bellek: 16 GB
Grafikler: NVIDIA GeForce GTX 1060
Benzer bir sorun yaşayan veya bunu nasıl çözebileceğine dair önerileri olan varsa, katkılarınız çok takdir edilecektir. Bu çökmelerle aklımı yitirdim ve bir sonraki kaçınılmaz çökmeden korkmadan bilgisayarımı kullanmak istiyorum.