Windows 11 Görev Çubuğu Simgeleri Yeniden Başlatma Sonrasında Kayboluyor?

poorsuk

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba.

Bilgisayarımı yeniden başlattıktan sonra görev çubuğu simgelerim kayboluyor ve her seferinde onları elle sabitlemek zorunda kalıyorum. Windows'u güncellemeyi ve görev çubuğu ayarlarını kontrol etmeyi denedim ancak sorun devam ediyor. Bunun için bir çözüm bilen var mı?

Teşekkürler!

Herkese merhaba.

Bilgisayarımı yeniden başlattıktan sonra görev çubuğu simgelerim kayboluyor ve her seferinde onları elle sabitlemek zorunda kalıyorum. Windows'u güncellemeyi ve görev çubuğu ayarlarını kontrol etmeyi denedim ancak sorun devam ediyor. Bunun için bir çözüm bilen var mı?

Teşekkürler!
Aynı Windows hesabına giriş yaptığınızdan emin misiniz? Bazen bununla ilgili sorunlar oluyor ve Windows sizin için geçici yeni bir ortam oluşturuyor?

Bunun dışında, önerebileceğim tek şey kapatmamak, ancak mümkün olduğunca hazırda bekletmeyi kullanmaktır. Bu her zaman mümkün değildir, örneğin bir Windows güncellemesinden sonra, ancak genellikle mümkündür. Daha sonra oturumunuz tüm ayarlar dahil olmak üzere etkin kalır.

Son çözüm Windows'un yeni bir kurulumu olabilir. Ama bu çok fazla zaman demektir.

TechFoumTR Blog Yazıları