Merhaba, bir sorum var. Windows 11 yüklü bir bilgisayarın sıfırlama işleminden sonra hazırlık sürecinden geçmesi, ardından görüntü vermeyi bırakması ve kapanması normal mi? Bilgisayar otomatik olarak tekrar açılmadı. Güç düğmesine bastığımda, başlangıçta kilit ekranındaydım ve başlatmayı denedim. Başlattığımda ekran karardı ve üstte bilgisayarımın adı, altta ise "Sıfırlanıyor" yazısı belirdi. İşlem %100'e kadar yüklendi ve sonunda tamamlandı, ardından bilgisayarımı tekrar kurabildim.
Sıfırlama işlemi sırasında bilgisayarın bir noktada kapanması normal mi? Bilgisayar çok pahalı olduğu için endişeleniyorum. Windows kurulumumun bir şekilde bozulmuş veya hatalı olması mümkün mü (buluttan yeniden indirdim)? Yoksa bu normal mi ve bilgisayarımda her şey yolunda mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim
Sıfırlama işlemi sırasında bilgisayarın bir noktada kapanması normal mi? Bilgisayar çok pahalı olduğu için endişeleniyorum. Windows kurulumumun bir şekilde bozulmuş veya hatalı olması mümkün mü (buluttan yeniden indirdim)? Yoksa bu normal mi ve bilgisayarımda her şey yolunda mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim