Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

Windows 11'de Yönetici Parolası Sıfırlama Sorunu Erişim Engellendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kayatem

Kıdemli Üye
Herkese merhaba, Windows 11 bilgisayarda yönetici parolasını sıfırlama konusunda bir sorun yaşıyorum.
  1. Bilgisayarımda iki hesabım var, bir yönetici hesabı ve bir misafir hesabı. Yönetici hesabının şifresini unuttum.
  2. Başlatma sırasında F8 tuşunu kullanarak Güvenli Mod'a erişmeyi denedim, ancak işe yaramadı.
  3. Şifreyi sıfırlamak için birkaç farklı yöntem daha denedim net user komutunu kullanarak, kurtarma seçeneklerine erişerek, vb. ancak her seferinde erişim engellendi mesajı aldım.
Bu sorunu aşmanın başka güvenilir yolları olup olmadığını bilmek istiyorum. Bu erişim engellendi mesajıyla karşılaşmadan parolayı sıfırlamak için herhangi bir öneriniz var mı?

Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim!

Çözüm
Eğer önemli bilgileriniz yoksa bilgisayarınızı sıfırlamayı formatlamayı deneyin ne yazık ki bu konuda Forum yönetimi olarak bu tarz konulara yardımcı olmama kararı aldık, bu benim kararım değildir yönetimin kararıdır bu kararın sebebi ise kullanıcıların güvenliği içindir. Yanlış bilgiler yanlış insanların ellerine geçmesini önlemek amacıyladır. Lütfen bizleri yanlış anlamayın sizinle alakalı değildir.
@Kayatem Merhaba,

Muhtemelen bunu söylememeliyim, ancak yönetim olarak söylemem gerekiyor, sizin bilgisayarınız olduğuna dair kesin bir kanıt olmadan yardım alamayabilirsiniz.
Aksi takdirde, iyi şanslar dileyebilirim. Fabrika ayarlarına sıfırlamayı düşündünüz mü?

@Kayatem Merhaba,

Muhtemelen bunu söylememeliyim, ancak yönetim olarak söylemem gerekiyor, sizin bilgisayarınız olduğuna dair kesin bir kanıt olmadan yardım alamayabilirsiniz.
Aksi takdirde, iyi şanslar dileyebilirim. Fabrika ayarlarına sıfırlamayı düşündünüz mü?
Merhaba @By_KuŞ,

Cevabınız ve bu endişeyi dile getirdiğiniz için teşekkürler, tamamen anlaşılabilir. Bu gerçekten benim kişisel bilgisayarım ve gerçekten bir çözüme ihtiyacım var. Ne yazık ki, burada sahiplik kanıtlamanın bir yolu yok, ancak size bunun benim bilgisayarım olduğunu temin ederim.

Bahsettiğiniz fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneğine gelince, henüz denemedim.

Eğer önemli bilgileriniz yoksa bilgisayarınızı sıfırlamayı formatlamayı deneyin ne yazık ki bu konuda Forum yönetimi olarak bu tarz konulara yardımcı olmama kararı aldık, bu benim kararım değildir yönetimin kararıdır bu kararın sebebi ise kullanıcıların güvenliği içindir. Yanlış bilgiler yanlış insanların ellerine geçmesini önlemek amacıyladır. Lütfen bizleri yanlış anlamayın sizinle alakalı değildir.

Çözüm
Hassas düşüncenizi anlıyorum, yine de destek olduğunuz için teşekkür ederim. Tek çözüm format gibi duruyor.

Rica ederim konu kalıcı olarak kapatılmıştır, lütfen farklı bir sorunda techforum.tr ye yazmaya çekinmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Trend Konular