Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

Windows Fotoğraf Görüntüleyicisinde Fotoğraflar Daha Koyu

ilcin.gonenc

Kıdemli Üye
Hala eski Windows Fotoğraf Görüntüleyicisini kullanmayı seviyorum ama bazı sitelerde bazı fotoğrafların Windows Fotoğraf Görüntüleyicisi ile indirip görüntülediğim fotoğraflardan daha açık olduğunu fark ettim.

Bunun için bir düzeltme var mı?

Windows Fotoğraf Görüntüleyicisi.webp

Son düzenleme:
İndirilen resmin webp formatında olabilir eğer öyleyse sorun olabilir, bu yüzden indirilen resmi jpg'ye çevirmeyi deneyin.

Çözüm
İndirilen resmin webp formatında olabilir eğer öyleyse sorun olabilir, bu yüzden indirilen resmi jpg'ye çevirmeyi deneyin.
Evet uzantısı webp online converter resim dönüştürücü ile dönüştürdüm daha parlak ve aydınlık oldu anladığım bazı dosya uzantıları resim kalitesini düşürüyor. Yardımın için teşekkür ederim @gezgin saol.

Trend Konular