Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kullanılan disk biçiminin muhtemelen O-S'niz için Windows'un erişebileceği disk biçimleri üzerinde hiçbir etkisi yoktur.Selamlar. Birisinin bana bir soruyu cevaplamasını istiyorum. SSD'mi GPT bölümünde biçimlendirmek üzereyim ve SSD'nin Windows ile GPT'de biçimlendirilmesinden sonra MBR bölümündeki yedekleme HD'lerimi görüp göremeyeceğini bilmek isterim?
Kullanılan disk biçiminin muhtemelen O-S'niz için Windows'un erişebileceği disk biçimleri üzerinde hiçbir etkisi yoktur.Selamlar. Birisinin bana bir soruyu cevaplamasını istiyorum. SSD'mi GPT bölümünde biçimlendirmek üzereyim ve SSD'nin Windows ile GPT'de biçimlendirilmesinden sonra MBR bölümündeki yedekleme HD'lerimi görüp göremeyeceğini bilmek isterim?
Bunu düşündüm, ama şüphelerimi vardı o yüzden emin olmak istedim. Açıklamanız için teşekkür ederim!Kullanılan disk biçiminin muhtemelen O-S'niz için Windows'un erişebileceği disk biçimleri üzerinde hiçbir etkisi yoktur.