Windows'u sıfırlayıp yeniden yükleyemiyorum?

hakansancak

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba , Windows 10 işletim sistemli bir masaüstü bilgisayarım var. Ses sürücüsü ve wifi ile ilgili küçük bir sorun yaşadım. Bilgisayarı yeniden başlatmayı denedim, BIOS'u güncelleyip başka şeyler yapmaya çalıştım. Biçimlendirmeyi, Windows'u yeniden yüklemeyi düşündüm ancak sıfırlama işlemi başarısız oldu. Bilgisayarı sıfırlayamadım, bir hata oluştu. Bilgisayarı sıfırlarken sorunu nasıl çözebilirim?

Bilgisayar Özellikleri
RAM 16 GB

Gigabyte anakart

AMD ekran kartı

Intel işlemci.
Merhaba , Windows 10 işletim sistemli bir masaüstü bilgisayarım var. Ses sürücüsü ve wifi ile ilgili küçük bir sorun yaşadım. Bilgisayarı yeniden başlatmayı denedim, BIOS'u güncelleyip başka şeyler yapmaya çalıştım. Biçimlendirmeyi, Windows'u yeniden yüklemeyi düşündüm ancak sıfırlama işlemi başarısız oldu. Bilgisayarı sıfırlayamadım, bir hata oluştu. Bilgisayarı sıfırlarken sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba @hakansancak format attıysan Windows'u nasıl sıfırlarım sıfırdan? yeniden kurman gerekir. USB bellekten kurulum programı disk üzerindeki tüm bölümleri siler ve tahsis edilmemiş alandan başlayarak sıfırdan kurulum yapar. BIOS'ta önyüklemeyi yalnızca UEFI'ye ve SATA yapılandırmasını AHCI'ye ayarlamanız gerekir

TechFoumTR Blog Yazıları