Word'de sayfa numaraları ekleme işlemi çalışmıyor bunun sebebi ne olabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Doğu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Doğu

Kayıtlı Kullanıcı
Önceden Microsoft Office Word 2007 yüklü olarak gelen eski bir dizüstü bilgisayarım var.
Aniden, sayfa numaraları ekleyemiyorum. Düğmeye tıkladığımda hata mesajı alıyorum.
İnternette arama yaptım ve birisi dosyayı bilgisayarda (tercihen kullanıcı profilinde) aramayı önerdi.

C:\Users<kullanıcı adı>\AppData\Microsoft\Document Building Blocks\1031)

Bunu yapmak için sistem dosyalarını ve gizli dosyaları (sistemdeki klasör özelliklerini) göstermeniz gerekebilir.

Ardından dosyayı yeniden adlandırın veya taşıyın Word bir sonraki başlatılışında yeni bir dosya oluşturacaktır.

Maalesef bu dosyayı bilgisayarımda bulamıyorum. Başka ne yapabileceğim konusunda fikri olan var mı? Yoksa farklı bir dosya mı aramalıyım?

Şimdiden teşekkür ederim.

Dosyaya erişmek için Win+R (Çalıştır) tuşlarına basın, %appdata% yazın ve Enter tuşuna basın. Bu sizi doğrudan C:\Users<kullanıcı adı>\AppData\Roaming klasörüne götürecektir. Oradan klasörler arasında gezinebilirsiniz. Alternatif olarak, sayfa numarasını manuel olarak da ekleyebilirsiniz: Sayfanın üst kenar boşluğuna çift tıklayarak başlığı açın, ardından "altbilgiye geç" seçeneğini, sonra "Ekle->Hızlı Parçalar->Alan" seçeneğini seçin ve uzun listeden "Sayfa"yı ve uygun biçimi belirleyin.

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Geri