Wordpress'te gelecek görüyor musunuz?

Aşkım Wordpress merhaba dünya :love:

Nasıl unutabilirim ilk kurmaya çalıştığım o günleri ne küfürler ederek kurmuştum :LOL:

@Boreas28 de dediği gibi Wordpress artık efsaneler arasında.
Çok güzel bir sistem ama iyi bir optimizasyon ile siteyi büyütebilirsin. Benim o kadar optimize için ne param ne de zamanım yok maalesef. Ben sitelerimi artık SSG (Static Site Generator) ile yapıyorum. ^^

Yıl 2004 site web sitesi kuracağız SMF mi kuralım Wordpress mi arkadaşlar ile tartışıyoruz Wordpress denedik beğenmedik ve yıl 2025 Wordpress geldiği nokta şaheser.

SMF ile o zamanlar 2004'te gardrop.org diye forum kurmuştuk o zamanlar da güzeldi.

Yıl 2004 site web sitesi kuracağız SMF mi kuralım Wordpress mi arkadaşlar ile tartışıyoruz Wordpress denedik beğenmedik ve yıl 2025 Wordpress geldiği nokta şaheser.

SMF ile o zamanlar 2004'te gardrop.org diye forum kurmuştuk o zamanlar da güzeldi.
Wordpress büyüdü gerçekten ama SMF gibiler çok ilkel kalıyor günümüzde.

Wordpressciler iyi akşamlar dilerim, Wordpress sevilmez mi düşünelim Dünya çapında kullanılan en iyi açık kaynaklı yazılım scriptlerinden birisi Wordpress o kadar çok tema eklenti mevcut ki her istediğinizi elinizin altında anında bulabiliyorsunuz.

I LOVE YOU WORDPRESS :love:

Happy Party GIF by Kanopi Studios

Beni içine çekmiyor, bu sevmediğim anlamına gelmiyor.

Wordpress iyidir, Wordpress çıktıktan sonra web tasarımcıların işi kolaylaştı fakat artık neredeyse temel olarak herkes Wordpress kullanarak kendi web sitelerini rahat bir şekilde oluşturuyor.

Wordpress iyidir, Wordpress çıktıktan sonra web tasarımcıların işi kolaylaştı fakat artık neredeyse temel olarak herkes Wordpress kullanarak kendi web sitelerini rahat bir şekilde oluşturuyor.
Aynı fikirdeyim ama işin birde görünmeyen kısımları var. Yine de her şeye rağmen Wordpress güzel bir sistem.

Bir dönem çalıştığım firmanın siteleri Wordpress tabanlıydı ve istemsiz istemsiz bakmak zorunda kalıp içerik ekliyordum. Wordpress ileriye dönük sistemdir severim ben.

Bir dönem çalıştığım firmanın siteleri Wordpress tabanlıydı ve istemsiz istemsiz bakmak zorunda kalıp içerik ekliyordum. Wordpress ileriye dönük sistemdir severim ben.
Hocam sevdin mi, gömdün mü? Hiç anlamadım, ben.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları