Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bu konuda sana katılıyorum.Wordpress Wordpress çok gelişti yetişemiyoruz Google bile artık algoritma sistemlerinin belirli noktlarını Wordpresse göre ayarladı diyebiliriz.
Merak ettim blogunu. Ben artık PHP ile alakalı sistemlerle uğraşmayı bıraktım.Benim blog vardı Wordpress'i tek geçerim hocam, Wordpress ile ne dilersen yapabiliyorsun çok esnek.
Çok güzel bir sistem ama iyi bir optimizasyon ile siteyi büyütebilirsin. Benim o kadar optimize için ne param ne de zamanım yok maalesef. Ben sitelerimi artık SSG (Static Site Generator) ile yapıyorum. ^^Aşkım Wordpress merhaba dünya
Nasıl unutabilirim ilk kurmaya çalıştığım o günleri ne küfürler ederek kurmuştum
@Boreas28 de dediği gibi Wordpress artık efsaneler arasında.
Wordpress büyüdü gerçekten ama SMF gibiler çok ilkel kalıyor günümüzde.Yıl 2004 site web sitesi kuracağız SMF mi kuralım Wordpress mi arkadaşlar ile tartışıyoruz Wordpress denedik beğenmedik ve yıl 2025 Wordpress geldiği nokta şaheser.
SMF ile o zamanlar 2004'te gardrop.org diye forum kurmuştuk o zamanlar da güzeldi.
Hangi temalarına aşıksın?Wordpress geleceği çok parlak kendim için bir site tasarlayıp kurmuştum çok zevkli Wordpress kullanmak.
Aynı fikirdeyim ama işin birde görünmeyen kısımları var. Yine de her şeye rağmen Wordpress güzel bir sistem.Wordpress iyidir, Wordpress çıktıktan sonra web tasarımcıların işi kolaylaştı fakat artık neredeyse temel olarak herkes Wordpress kullanarak kendi web sitelerini rahat bir şekilde oluşturuyor.
Hocam sevdin mi, gömdün mü? Hiç anlamadım, ben.Bir dönem çalıştığım firmanın siteleri Wordpress tabanlıydı ve istemsiz istemsiz bakmak zorunda kalıp içerik ekliyordum. Wordpress ileriye dönük sistemdir severim ben.
Her ikiside hem sevdim severken gömdümHocam sevdin mi, gömdün mü? Hiç anlamadım, ben.
Anladım, ben sevmiyorum onu.Her ikiside hem sevdim severken gömdüm![]()