Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Xbox Live hesabınız askıya alındığı için oturum açmanıza izin veremedik?

SarSıLmazz

Kayıtlı Kullanıcı
Ne yaptığımı henüz bilmiyorum. Hesabımı bir süredir kullanmadım. Sezonun araçları için oy vermek üzere Forza'ya giriş yapmak istedim ve bu saçmalığı gördüm (sorun Forza'da değil, Xbox uygulamasında). Konsolda, tarayıcıda, Microsoft Store'da ve telefonda her şey yolunda olmasına rağmen, yalnızca PC uygulamasında 0/8 ihlal görüyorum. Aktif bir ceza olmadığını söylüyor. Ne yapılabilir?

Windows'u tamamen yeniden yüklemek, yeniden yüklemeden sonra yedeklemeden veri geri yükleseniz bile sorunu çözer.

Windows'u tamamen yeniden yüklemek, yeniden yüklemeden sonra yedeklemeden veri geri yükleseniz bile sorunu çözer.
Hesap ihlali yok. Tarayıcıdan giriş yapabiliyorum, telefonumdan giriş yapabiliyorum, dizüstü bilgisayarımdan giriş yapabiliyorum. Ama her zaman oynadığım bilgisayardan giriş yapamıyorum, ne denediysem denedim.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri