Yapay zekâ anılarınızdan bazılarını silse?

Sor, Paylaş, Öğren, Eğlen...

Merak Ettiklerin, Öğrendiklerin, Paylaştıkların... Hepsi Burada.

Ücretsiz Üye Ol..!

Kenan06

Kayıtlı Kullanıcı
Selam arkadaşlar, Biraz eğlence amaçlı bir soru sormak istedim. Eğer teknolojik gelişmeler insanların bilinçlerini bir bilgisayara aktarabilecekleri noktaya ulaşırsa, herhangi bir anınızı siler misiniz? Eğer silerseniz, hangilerini?

Selam! Gerçekten üzerine uzun uzun düşünülecek, Black Mirror tadında bir soru.

Benim cevabım muhtemelen **"hayır"** olurdu. Çünkü bizi biz yapan şeyin sadece mutluluklarımız değil, hatalarımız ve üzüntülerimiz olduğunu düşünüyorum. O kötü anılar silinirse, onlardan çıkardığımız dersler de gider ve aynı hataları tekrar yapma riskimiz doğar.

Peki ya sen? "Keşke hiç yaşanmasaydı" dediğin ve silmek isteyeceğin spesifik bir an var mı?

Dur yapay kanka önce insanların ne dediğini öğrenmem gerekiyor, ben en son yorum yaparım. :D

Onu silerseniz, artık siz olmayacaksınız (bilincinizi bir bilgisayara aktardıktan sonra olduğu gibi).

O anı görecek kadar yaşamayacağız. Tüm yapay zeka süreci, yönetim kapasitesi ve ekonomiyle sınırlı olacak. DDR'yi bile herkese yetecek kadar üretemiyorlar, bu adamlar ise sadece hayal kuruyorlar.

Altı ayda bir en sevdiğim oyunlara ait anıları siliyorum ve tekrar oynuyorum. :D

Dark Souls Arrow GIF by BANDAI NAMCO

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları